U hebt een tekst die vertaald moet worden?

Het werkt heel simpel: stuur de te vertalen tekst per e-mail naar info@vertaalbureauachterberg.nl en laat ons weten wanneer de vertaling klaar moet zijn. In uw offerte moet ook de doeltaal, het aantal woorden, de datum aanlevering brontekst, de doelgroep en eventuële bijzonderheden
(layout e.d.) zijn vermeld. Afhankelijk van de in de offerte genoemde gegevens, de moeilijkheidsgraad en de urgentie maken wij een scherpe prijsafspraak met u. Wilt u liever eerst telefonisch contact opnemen met ons? Dat kan natuurlijk ook. Bel 06 – 52 54 89 47. Ook correcties van Duitse of Nederlandse teksten kunnen wij voor u verzorgen. Onze vertalingen/teksten worden, voor u deze retourontvangt, door ons redactieteam gecontroleerd.

… zodat u altijd weet wat u te wachten staat.

Als het dan tot een opdracht komt, willen wij graag, als u dat zelf tenminste wilt, iets meer over u weten. Wij vinden het namelijk belangrijk, dat wij u en uw bedrijf beter leren kennen, om een goed passende vertaling te kunnen leveren. Ook ontvangen wij graag voorbeelden van teksten in de doeltaal om zo uw specifieke terminologie ons eigen te maken. De vertaling moet tenslotte passen bij de doelgroep.

Jij wil privéles, bijles of huiswerkbegeleiding Duits

Om te weten te komen welke begeleiding jij nodig hebt en om elkaar een beetje te leren kennen, is er de mogelijkheid voor 1 gratis proefles.
Als wij na afloop van deze les concrete afspraken kunnen maken over de te leren lesstof dan rekenen wij vanaf de eerstvolgende les € 20,00 per uur.
In de lessen kunnen wij, als je dat wil, jouw eigen lesboeken e.d. behandelen of samen jouw huiswerk maken (verder zie ‘Tarieven’).